Начало Събития Събития 2015 Боговете след Дуел
Боговете след Дуел
Написано от Организаторите    Вторник, 13 Октомври 2015 17:00    Печат

На 3 и 4 октомври се проведе велосъстезанието „Дуел на Боговете”. Разнообразно трасе, няколко скока, 450 метра денивелация или 3,5 км бясно спускане из пиринските гори. Толкова за трасето.


Форматът на състезанието беше дуел и участниците се състезаваха единствено със себе си и човека отляво или отдясно. Състезанието се проведе в неочаквано добро време и с очаквано добри карачи. След дуелите първи богове при мъжете бяха:


1. Стивиян Гатев (GO-Ride-Kona)
2. Александър Петров  (Bike Center)
3. Андрей Цолев (True Rders)


А първи сред богините станаха:
1. Карина Дончева                                                                    
2. Уенди Глоувър
3. София  Георгиева (Scott)

Ето тук може да видите финалното спускане на Стиви, който „изяде” трасето за 4.24 минути:

Наградите бяха предоставени от Ram Bikes и Bikelab.bg. За въглехидратите и хидратацията основна заслуга имат  ROO`Bar и Pirin Spring. Огромни благодарности към домакина на състезанието и генерален партньор – hoteldobrinishte.com.

Организаторите на събитието, Велоклуб Добринище и Linesickers, работиха неуморно, за да създадат разнообразното трасе, но тяхната работа не спира дотук. От тази година лифтът предлага целодневни карти за колоездачи, а трасето и трудността му ще се развиват през следващите години. Следете какво се случва в планината над Добринище, защото оттам могат да излязат добри неща.


Това се случи миналия уикенд в Пирин планина. Да не ви хваща яд, ако сте изпуснали, защото това беше второ поредно състезание „Дуел на Боговете”, а там, където е карано два пъти, ще има и трети!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 14 Октомври 2015 08:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори