Начало Събития Събития 2015 Home Mountain Bike Cup - Витоша 2015 - 9-11 октомври
Home Mountain Bike Cup - Витоша 2015 - 9-11 октомври
Написано от Организаторите    Понеделник, 28 Септември 2015 18:50    Печат


Имаме удоволствието да ви поканим на едно от най-интересните байк събития за годината – третото поредно издание на Home Mountain Bike Cup!

Зрелищната надпревара в дисциплина спускане ще се проведе на 10-11 октомври в полите на Витоша и ще предизвика някои от най-добрите състезатели на родната сцена!

Състезанието е част от календара на Столична Община и е една от инициативите на кампанията „София 2018 – Европейска столица на спорта“. Home Mountain Bike Cup 2015 ще бъде четвърти кръг от Българските Даунхил Серии и ще носи точки за генералното класиране. Целият турнир включва общо 5 старта на различни трасета в България, обединени под единни правила и рангкинг система. Пoвече за Българските Колоездачни Серии можете да научите на www.race-series.com. 

Състезанието ще се проведе по трасето за спускане, намиращо се в непосредствена близост до Драгалевския лифт в района между Бай Кръстьо и Драгалевци. Маршрутът е дълъг около 2000 м и е изпълнен с множество естествени и изкуствени препятствия като камъни, корени, стръмни отсечки, скокове, виражи и други. 

Участниците в надпреварата ще бъдат разделени в общо 5 отделни категории – юноши, мъже 17+, мъже 30+, жени и хардтейл. Всеки, който иска да се включи в състезанието е необходимо да се регистрира предварително онлайн на адрес www.conceptcreative.org/HMBC най-късно до 8 октомври. 

По традиция в петък вечерта (9.10) преди състезанието ще организираме изложба с най-добрите кадри на сезона, както и парти, на което да се съберем и да се позабавляваме, като за закриване на сезона. :) И тази година отново каним всички фотографи, които искат да се включат в изложбата, да ни изпратят селекция от до 5 броя снимки на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до понеделник, 5.10.2015. Най-добрите от изпратените снимки ще бъдат включени в изложбата, а всеки автор ще получи специална награда от нас. Очакваме ви!

С оглед на успешното провеждане на състезанието Home Mountain Bike Cup 2015, се набират попълнения към екипа ни. Търсят се 16 души, които да изпълняват функцията маршали (съдии) на състезанието за дните 10 и 11 октомври. Ето тук можете да получите повече информация за условията, изискванията и да се запишете - https://docs.google.com/forms/d/1afyHOW5WBIOFifKlOxSmMxXW_B-7dbZwCCU2EnZAyqs/viewform

Програма:

9 Септември, петък
12:00 – 18:00 Оглед на трасето без колела
14:00 – 17:00 Регистрация /долна станция на Драгалевски лифт/
20:00 Отриване на изложба „Най-добрите кадри на 2015-та“
21:00 Парти 

10 Септември, събота
9:00 – 12:00 Регистрация
9:30 – 16:30 Тренировка
17:00 Техническа конференция* /долна станция на Драгалевски лифт/
*присъствието на състезателите е силно препоръчително

11 Септември, неделя
9:30 – 11:00 Тренировка
11:30 – 14:00 Квалификация
15:00 – 17:00 Финали
Награждаване

За всякаква допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

https://www.facebook.com/events/1500760143579819/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 28 Септември 2015 19:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори