Начало Събития Събития 2015 Зелен маратон от велоклуб Устрем на 20 септември
Зелен маратон от велоклуб Устрем на 20 септември
Написано от Организаторите    Сряда, 16 Септември 2015 11:33    Печат


ЗЕЛЕН МАРАТОН е новото предизвикателство, което Велоклуб УСТРЕМ отправя към всички, които обичат да бягат или карат велосипед сред природата.

Заповядайте на състезание по горско бягане, планинско колоездене и дуатлон на 20.09.2015 г. на голямата поляна с наблюдателницата над Аладжа манастир по пътя за вилна зона "Перчемлията". Стартовете ще започнат в 10:00 часа!

Идеята на събитието е да промотира спортовете, свързани с екологичните начини на придвижване, но освен това то има и благотворителна кауза - 100% от събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на спортна екипировка на деца в социални домове и неравностойно положение.

Участниците ще могат да се състезават в следните дисциплини:

  • планинско колоездене - 10, 20 и 40 км;
  • горско бягане - 10 и 20 км;
  • дуатлон - 20 км колоездене + 10 км бягане;

Всеки желаещ може да се включи, а останалите са добре дошли като публика или на пикник по време на събитието. И за тях са подготвени много приятни изненади.

Таксите за участиe са между 5 и 12 лв., а срещу тях състезателите ще получат едно страхотно преживяване по някои от най-красивите трасета в района на Варна, подаръци на стойност над 15 лв., подкрепителни пунктове с храна и вода по трасетата и награден фонд на обща стойност над 1500 лв.

Какво друго ще има на събитието?

  • много игри и анимации на поляната от професионален водещ и аниматор;
  • безплатни уроци по слаклайн, скачащи кокили, стрелба с лък и др.;
  • голяма тенджера с пилешка супа;
  • професионално видео и фото заснемане с дрон;
  • озвучаване;
  • и кой знае какво още...

За предварително записване, повече информация и как да стигнете до мястото, посетете: http://zelenmaraton.com

Facebook: https://www.facebook.com/events/475132502663968/

Събитието ще се състои с финансовата подкрепа на Община Варна и е част от Европейската седмица на спорта.

Партньори и спонсори на събитието: Община Варна, TaxBack, Хармоника, Lagarde, Fit & Shape, БЧК, ТД "Родни балкани", Sky Pictures Bulgaria, PowerJump и др.

За контакти: Здравко Василев, 0889 775 661,  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 16 Септември 2015 11:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори