Начало Събития Събития 2015 Започна регистрацията за Купа Мургаш 2015
Започна регистрацията за Купа Мургаш 2015
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 20 Август 2015 11:05    Печат

В четвъртък, 20 август, започна регистрацията за едно от най-тежките и популярни състезания край София - изкачването на вр. Мургаш.

Както и в предишни години, то ще включва два маршрута - по-къс за хоби категориите и някои от по-ниските възрастови групи и ХСМ маршрут с необходимата дължина 60 км и с внушителна денивелация, който е в състояние да изцеди и най-силните състезатели. И тази година първенците ще се борят за наградите на Maxbike.

Наред с формулярите за регистрация вече е готов и сайтът на състезанието, където е събрана цялата необходима и полезна информация - наредбата, описание на маршрута, списъци с регистрираните до момента и т.н. Всичко това е на адрес: http://murgash.veloclubmammut.com/.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 20 Август 2015 11:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори