Начало Събития Събития 2015 Ендуро Банско 2015 - 14-16 август
Ендуро Банско 2015 - 14-16 август
Написано от Организаторите    Четвъртък, 16 Юли 2015 06:13    Печат

Първото ендуро състезание по планинско колоездене в района на Банско ще се проведе на 14-16 август и ще бъде организирано от Trail System. Още по-важно е, че това ще е втори кръг в тази дисциплина от Българските колоездачни серии, за които все не ми остава време да напиша нещо повече, но накратко: те са опит да бъдат обединени чрез обща ранг-листа и общ правилник по няколко старта в дисциплините спускане, ендуро и крос-кънтри, като в повечето случаи организаторите са различни, класирането в отделните прояви също, но всяко от тях носи и точки за общо класиране в съответната серия. Първата успешно проведена такава бе серията по градско спускане на Concept Creative, които са и едни от инициаторите на това дело, но освен нея, в края на годината ще имаме общи резултати и в споменатите три дисциплини. Повече подробности можете да намерите в сайта на Българските колоездачни серии (https://race-series.com/), а ние продължаваме с предварителната информация за ендуро състезанието в Банско. 


Място за провеждане: Банско

Дати: 14 - 16 август 2015

Дистанция

Специални етапи: 5 етапа с обща дължина 14 - 16 км. 
/ около 1200 м. денивелация на спусканията/.

Общо специални + трансферни етапи: 35 - 37 км.

Сборен пункт, Регистрация: Хотел White Lavina SPA&Ski, Банско / lavina.bg /.

Такса за участие: 30 лв.

Регистрация ONLINE /Задължителна/:
https://docs.google.com/forms/d/1c9xUSj_0jbr5I9Sv1okVFg0oQjyTkbdblDZyABboD-8/viewform?usp=send_form

За повече информация следете:

http://trailsystem.org

https://www.facebook.com/events/1675046122723988/

Trail System Team


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 16 Юли 2015 08:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори