Начало Събития Събития 2015 XCO София на 19 юли 2015
XCO София на 19 юли 2015
Написано от Организаторите    Вторник, 07 Юли 2015 17:27    Печат

На 19 юли в Южния парк на столицата отново ще се проведе състезание в дисциплината ХСО, този път организирано от Concept Creative. Ето ги подробностите за него:


Здравейте приятели! 

Имаме удоволствието да ви поканим на атрактивно велосъстезание в дисциплина крос-кънтри в Южния парк! 

Събитието ще се проведе на 19 юли, неделя и в него ще могат да се включат както професионалисти, така и деца и любители колоездачи.

Заповядайте, за да прекараме един хубав неделен следобед в парка, а ние ви гарантираме да ви покажем някой от потайностите, които крие Южният парк...

Подготвяме ви много приятно и интересно трасе, по което неделният ден в парка може да стане наистина вълнуващ.

В състезанията могат да се включат всички желаещи, като ще бъдат разделени в няколко отделни категории – деца, юноши, мъже „Хоби“, мъже „Про“ и жени. Всеки, който иска да се включи в събитието, е необходимо да попълни онлайн формата за регистрации тук - http://conceptcreative.org/bg/xco

Събитието е част от календара на Столична община и се провежда в подкрепа на кампанията „София 2018 - Европейска столица на спорта“. Основната цел на XCO София е да накара повече различни хора да се качат на колело през уикенда и да прекарат деня на открито с приятели.

Състезанието ще бъде открито на 19 юли от 12:00 ч с демонстрационна обиколка, в която ще се включат и пациенти с болест на Паркинсон, за да покажат, че въпреки тежката диагноза, животът продължава и те могат да го изживеят пълноценно. Инициативата е част от кампанията „Живот с Паркинсон“ (www.parkinson.bg), целяща да помогне на болните от Паркинсон и техните близки да бъдат по-информирани, за да могат по-добре да контролират заболяването.

Трасето за състезанието се разпростира от поляната вдясно от входа на Южния парк от страната на бул.Витоша, където ще бъде и основната зона, стига до квартал Лозенец и се връща обратно. Трасето е много интересно и минава през някои от потайностите, които крие Южния парк и много малко хора знаят, че съществуват. В зависимост от категорията, в която участват състезателите, ще трябва да правят по няколко обиколки на маршрута, а най-бързите ще бъдат наградени подобаващо.

Програма

18.07, Събота
17:00 – 19:00 Оглед на трасето и регистрация

19.07, Неделя
9:00 –11:00 Регистрация
9:00 –12:00 Тренировка
12:00 Откриване на състезанието
12:30 Обиколка в подкрепа и заедно с хората с болест на Паркинсон
13:00 Старт детско състезание
14:00 Старт категория „Хоби“
15:30 Старт категория „Елит“
17:00 Награждаване

Събитието се провежда с подкрепата на Abbvie и Столична Община.

Ако искате и вие да се включите в събитието, можете да се свържете с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 07 Юли 2015 17:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори