Начало Събития Събития 2015 Лудогорски полумаратон и колоездене 2015 - 26 юли
Лудогорски полумаратон и колоездене 2015 - 26 юли
Написано от Организаторите    Понеделник, 22 Юни 2015 20:42    Печат


Дойде време за второто издание на лудогорското състезание по колоездене (ХС) и бягане. Новост тази година са двете трасета за колоездене - 40 и 21 км, както и дисциплината дуатлон 21 км колоездене + 12 км бягане. Състезанието ще се състои в красивата местност Пчелина край Разград, където ще бъде организиран палатков лагер за участниците. Предлага се настаняване в хижа на скромната цена от 11лв. на човек. Има и хотели, разположени наблизо, на прилични цени.

Пълната информация за проявата и записване на сайта на клуб Зелена стъпка: http://green-foot.net/ludosemi.php.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 22 Юни 2015 21:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори