Начало Събития Събития 2015 Обиколката на Витоша отново на живо в интернет
Обиколката на Витоша отново на живо в интернет
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 12 Юни 2015 07:43    Печат


За втора поредна година планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на живо в интернет. Един от партньорите на събитието отново е Еволинк АД, а видео излъчването ще се реализира благодарение на стрийминг платформата Evolink.CDN.

На 13 юни, точно в 06:00 ч. колоездачите ще започнат обиколката на Витоша, а в 23:59 ч. бързоходците ще стартират своята надпревара. Стартът на планинския супер маратон ще бъде пред резиденция "Бояна". Тази година се очакват рекорден брой участници – над 2000.

Еволинк ще осигури операторски екип на мястото на събитието, който ще отразява най-интересното от състезанието в пряко комбинирано предаване от старт/финалната линия и ключови точки по трасето. Зрителите ще могат да наблюдават и директно необработено излъчване от четири камери, за да могат да следят напредъка на състезателите. Тези камери ще излъчват денонощно през целия уикенд от Бояна, Бариерата, Чуйпетлово и Железница.

От Еволинк споделиха: „За нас е чест и удоволствие да подкрепим отново Витоша 100км. Нашата компания има и още поводи да се вълнува от надпреварата, защото и тази година наши колеги ще се състезават наравно с останалите участници. Пожелаваме успех на всички!“

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на live.cdn.bg.

Повече информация за събитието - www.vitosha100km.bg


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 12 Юни 2015 08:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори