Начало Събития Събития 2015 Pamporovo Bike Fest 2015 - 25-28 юни
Pamporovo Bike Fest 2015 - 25-28 юни
Написано от Организаторите    Петък, 29 Май 2015 16:33    Печат

Тази седмица стана ясно, че откриването на сезона във Велопарк Пампорово ще стане в края на месец юни с четиридневен фестивал, включващ множество интересни събития и занимания:


Както се вижда от плаката, сред тях има състезание по спускане, състезание по 4Х, премиера за България на филма Unreal, представяне на ново трасе за спускане, Big Air Bag и други интересни неща. Датите са 25-28 юни, мястото е Пампорово!


Add this to your website

Коментари

avatar venduza
0
 
 
Това е чудесно! Но защо цялата брошура е на английски??? За англичани ли е правена, за българи ли?....???.....?....
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 29 Май 2015 16:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори