Начало Събития Събития 2015 Gabrovo Challenge City DH vol.4 - резултати
Gabrovo Challenge City DH vol.4 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 17 Май 2015 21:13    Печат


Стивиан Гатев (Go Ride Kona) спечели втория кръг от Българските градски серии, какъвто се явяваше състезанието Gabrovo Challenge City DH vol.4. След падане Росен Ковачев (Gravity) остана едва на шеста позиция при мъжете, което прави Стиви почти сигурен победител в крайното класиране (освен ако нещо не се обърка много за него в последния, трети кръг в Плевен). Ето какви са и останалите резултати от днес, 17 май:Add this to your website

Коментари

avatar euler
0
 
 
още един:
https://www.youtube.com/watch?v=XjoQrtDKieM
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 18 Май 2015 09:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори