Начало Събития Събития 2015 КолелоТУ 5.0 - Избери линията!
КолелоТУ 5.0 - Избери линията!
Написано от Организаторите    Сряда, 13 Май 2015 11:51    Печат

На 21 май за пета поредна година в Южния парк, София ще бъде проведено любителското състезание КолелоТУ. Денят е четвъртък, работен, и това не е случайно, защото това състезание, което през годините привлича все повече участници, е организирано от Студентския съвет към Техническия университет (оттам и ТУ в името на проявата), но без да е ограничено само до студентите като право на участие. Ето каква е наличната до момента информация от организаторите:


Студентски съвет към ТУ – София организира за пета поредна година велосъстезание за любители КолелоТУ в Южен парк. И тази година за изграждането на трасето и осъществяването на състезанието ще се погрижат Linesickers.

КолелоТУ се провежда от 2010 г. насам и има за цел да популяризира велосипеда като транспорт и източник на забавление. Всяка година колоездачи се събират, за да премерят сили в предизвикателното и интересно трасе. КолелоТУ е състезание за всички любители, които обичат да изследват града на две колела. 
Музика, колела, награди и добро настроение за пета поредна година. На 21 май 2015 (четвъртък) в Южен Парк очакваме всеки, който има колело и иска да премери сили с другите състезатели. 

КолелоТУ е част от eкоинициативата “Зелен месец” на Студентски съвет при ТУ - София. Състезанието включва три обиколки в парка и е подходящо за планински велосипеди (МТБ).

Вход и изход свободен. 

Така че, ако искаш да покараш байка си и да си спечелиш страхотни награди, ела и се запиши от 12:00 ч. в Южен Парк, под Монцата.


Add this to your website

Коментари

avatar maddrum
0
 
 
Защо винаги се организира това мероприятие в делнични дни не мога да разбера....
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 13 Май 2015 14:48 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори