Начало Събития Събития 2015 Силно българско участие в Enduro Mediterraneo Xanthi
Силно българско участие в Enduro Mediterraneo Xanthi
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 04 Май 2015 15:42    Печат

Български състезатели окупираха подиума в първия кръг на гръцките ендуро серии

След като през 2014 г. български участници се включиха успешно в някои от кръговете на Enduro Mediterraneo в Гърция, записвайки добри резултати, не е учудващо, че на 25-26 април, когато в Ксанти се проведе първият кръг от тазгодишните серии, родните състезатели в него бяха още повече, а резултатите им още по-добри!


Снимка: Vangelis Georgiadis

Толкова добри, че Добромир Добрев и Денислав Ангелов от Enduro Warriors оглавиха класирането в категориите мъже и юноши, а още по-хубаво е, че не бяха сами на почетната стълбичка. Иван Колев и Валентин Тенев от Ram Bikes заеха съответно трето място при мъжете и второ място при юношите. Съотборникът им Боби Крумов заедно с Мирослав Кираджийски (KeffKeneff) също влязоха в топ 10, а Любо Дончев зае третото място в групата ветерани 40+.

Цялото класиране от Ксанти можете да видите тук: http://enduromediterraneo.com/wp-content/uploads/2015/04/FINALCAT.pdf


Add this to your website

Коментари

avatar ride_the_mountain
0
 
 
БРАВО!!!
avatar nickpan
0
 
 
Браво,ще се учим от най -добрите.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 04 Май 2015 17:00 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори