Начало Събития Събития 2015 Мини-DH Добрич 2015
Мини-DH Добрич 2015
Написано от Организаторите    Четвъртък, 23 Април 2015 09:02    Печат

Макар и в последния момент, попадна ми информация за състезание по Mini-DH в Добрич, което ще се проведе на 26 април. С това идният уикенд става още по-пълен откъм събития. Ето ги подробностите от организаторите:Здравейте, приятели. Ние сме ученици и през 2012 г. започнахме да организираме състезания по DH. И въпреки че през 2014 г. пропуснахме, тази година няма да го направим. Състезание ЩЕ ИМА!!! Датата е 26.04.2015 г.

Въпреки че предните 3 състезания бяха напълно безплатни, този път ни се налага да сложим такса участие 15 лева. Мислим, че 15 лева е символична сума за изживяването, за адреналина и за спомените, които ще останат. Ще има 2 спускания за всички участници. Един и същи старт и един и същи финал, но две различни трасета. Записването ще става на място. Задължително трябва да носите каска и декларация за участие (ако сте под 18 години). Декларация ще намерите малко по-надолу. Разпечатвате или си взимате от магазин Вело-Рай, давате на родител да попълни и сте готови. Карта, указваща как да стигнете до мястото на състезанието, е публикувана във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1570333986567971/.

Възрастови групи:
1 – 12 години
13 – 15 години
Над 16 години

График:
08:00 - 09.30- Записване на участниците
09:30 - 11:30- Тренировка 
11:30 - 12:00- Почивка
12:00 - 15:00- Състезателна част - 2 спускания едно след друго
15:30 - Награждаване

(По-трудното от двете трасета е правено от 2 момчета с 2 тесли... те показаха на целия град, че когато има желание, има и начин :) ) 

Декларация: http://dox.bg/files/dw?a=e2b34f8cee
Важно: Незаписани участници, без каска и без декларация нямат право да участват. 

Със съдействието на: Лидер, Крос, Рам, Спринт, Вело-рай

За контакти:
0897425475
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Организатори: Атанас Йорданов, Иван Светлинов, Лъчо Петков, Добромир Томов, Преслав Гавраилов


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 23 Април 2015 09:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори