Начало Събития Събития 2015 Enduro Mediterraneo 2015 - календар
Enduro Mediterraneo 2015 - календар
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Петък, 27 Март 2015 10:03    Печат

През 2014 г. гръцките ендуро серии бяха много успешни не само по принцип, но и за някои от българските състезатели, които се включиха в тях. Заради отдалечеността на един от кръговете българи се състезаваха само в два от тях, но въпреки това с добрите си класирания някои от тях (най-вече Добромир Добрев от Enduro Warriors) натрупаха добър актив от точки и заеха добри места в крайното класиране. Тази година любителите на ендурото у нас ще имат още повече възможности за участие на гръцка територия, тъй като Enduro Mediterraneo 2015 ще включва 4 редовни кръга плюс още един, който ще е от типа Mini Enduro (по-любителски насочен).


Пет места, разпръснати из цяла Гърция, ще имат привилегията да са домакини на някое от състезанията в сериите Enduro Mediterraneo. Това все още е единствената официално обявена серия от ендуро състезания на Балканите (ако не броим словенските състезания).

Датите вече са обявени и регистрацията е отворена - можете да я извършите тук: http://enduromediterraneo.com/registration/

Новост за тази година са някои допълнителни категории. В мини-ендурото в Халкида ще има група "Младежи 13-15 години", а "Ветерани 40+" ще има във всички основни състезания. Допълнителна информация можете да намерите в сайта на сериите: http://enduromediterraneo.com/.

Ето ги датите и домакините на петте състезания:

Mini Enduro – 15th of March Chalkida, Evia

Round#1 – 25th/26th April – Xanthi

Round#2 – 16th/17th May Steni, Evia

Round#3 – 13th/14th June Oreokastro, Thessaloniki

Round#4 – 26th/27th September Pelion


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 27 Март 2015 11:48 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори