Начало Събития Събития 2015 Календар на Байкария за 2015 г.
Календар на Байкария за 2015 г.
Написано от Байкария    Сряда, 25 Февруари 2015 17:23    Печат

Всъщност едва ли може да се обхване цялостно дейността на сдружение (или както те самите се наричат - дружина) Байкария, доколкото в нея има и детски лагери, кратки едно- или двудневни карания и други интересни неща, но наскоро те обявиха календар с по-важните, многодневни приключения, които са планирали за 2015 г. Ето как изглежда той:


МАРТ

27 Март - 04 Април - "Ликийският път" - част 1. Повече инфо наhttp://bikearea.org/likiiskiiat-pat.html .Групата вече е запълнена.

МАЙ

1 - 7 Май - "Обиколката на Пирин" - Повече информация: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2015/3280-events-bg-2015-bikearea-pirin-tour. Записването започна на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЮНИ

20 - 28 Юни - "Рудопия класик v.2.1.1" - Подробности за маршрута и програмата ще публикуваме скоро.

СЕПТЕМВРИ

5 - 13 Септември - "По границите на България" - затваряме кръга с каране по черноморското крайбрежие. Подробности за маршрута и програмата ще публикуваме скоро.

Разбира се, предвидили сме и множество кратки карания, за които ще ви уведомим своевременно, както на biкearea.org , така и чрез обява във Facebook събитието-календар.

До скоро из баирите!

Дружина "Байкария"


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 25 Февруари 2015 19:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори