Начало Събития Събития 2015 4X Pro Tour - календар за 2015 г.
4X Pro Tour - календар за 2015 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 04 Ноември 2014 15:51    Печат

България също е в списъка, но събитието у нас все още е под въпрос.


За да не започваме все пак от средата, първо вижте всички дати и домакини за 2015 г.:

1 кръг - Винтерберг, Германия, iXS Dirtmasters - 24 май
2 кръг - Форт Уилям, Великобритания, Fort William Mountain Bike World Cup - 6 юни
3 кръг - Пампорово, България - 20 юни
4 кръг - Szczawno (това не се наемам да го напиша на български), Полша - 18 юли
5 кръг - Вал ди Соле, Италия - 22 август
6 кръг - Малмеди, Белгия - 5 септември

В страницата на сериите във Facebook можете да намерите отделни подстраници за всяко от шестте събития, в които са качени видеоклипове и снимки от 2014 г., ако е имало състезание на същото място:  https://www.facebook.com/4xprotour

В допълнителната информация за Пампорово организаторите на тура са написали следното:

4X ProTour will be back in Pamporovo in 2015. Check out the film from the 2014 4X ProTour finals. An amazing track, fantastic organisation and a country you have to visit.

В превод:

4X Pro Tour ще бъде отново в Пампорово през 2015 г. Гледайте видеоклипа от финалите там през 2014 г. Изумително трасе, фантастична организация и страна, която трябва да посетите!

За съжаление обаче веднага след публикуването на новината организаторите от Concept Creative се свързаха с мен, за да ме уведомят, че на българска почва все още има доста проблеми за изчистване, което им пречи да потвърдят окончателно дали ще го има този трети кръг. И те, и аз, а вярвам и повечето от читателите ни, се надяваме да видим отново най-добрите във 4-кроса да карат по трасето в Пампорово!

И докато ситуацията с третия кръг се изясни, можем да гледаме отново клипа от 2014 г.:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 04 Ноември 2014 17:50 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори