Промени в някои секции и рубрики на МТБ-БГ
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 11 Януари 2013 00:05    Печат

Зима е, т.е. време за отмятане на изостанали задачи и за работа и промени по сайта - все неща, за които в активните за каране месеци не остава време. Една от първите подобни задачи бе създаването на страницата с интересни истории от форума, а сега идва ред и на втората порция, състояща се в някои дребни промени, които се надяваме, че ще улеснят достъпа до информацията в сайта.

На първо място, по-наблюдателните сигурно са забелязали, че в края на статиите вече има цял ред с бутони за няколко социални мрежи - Facebook, Google+, Twitter и LinkedIn. С тях най-сетне можете да споделяте с вашите приятели статиите, които са ви харесали или развълнували, директно от сайта, и да виждате колко харесвания/споделяния има за съответния материал.

Другите две промени засягат някои рубрики и менюта. Настоящата статия, заедно с още няколко подобни от предишните години, посветени по един или друг начин на MTB-BG.com (сайта и форума), най-често отнасящи се до промени, реорганизации и новости, вече са отделени в отделна рубрика в рамките на секция и меню "Други". По този начин лесно ще можете да откриете информация за промени от предишни години или просто ще можете да проследявате развитието на сайта.

По-важната промяна на рубрики обаче засяга събитията. Както знаете, досега те бяха разделени в две части - събития в България и такива в чужбина. Тези рубрики ще се запазят, но в ролята на архив. Над тях в менюто ще има нова рубрика, която ще се казва просто "Събития 2013". В нея ще е информацията както за български мероприятия, така и за чужди, които ще се проведат в рамките на 2013 г. Догодина ще има нова рубрика "Събития 2014" и т.н., а всички репортажи и материали за събития, по-стари от 2 години, ще бъдат добавяни в архивните рубрики за България и за чужбина. Основната причина за подобна реорганизация е техническа, тъй като огромният брой материали в тези рубрики вече ни създава известни затруднения в администраторския панел. Въпреки това смятаме, че и за повечето читатели така ще е по-лесно, особено като се има предвид, че все повече българи участват в чуждестранни състезания и все повече чужденци карат в нашите.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Януари 2013 01:52 )
 

Партньори