ACID BURN написа:Най-много ме дразни съчетанието от 8 скоростна система с 9 скоростна.Иначе-За пръв път ДРАГ хващат окото ми!Когато тръгвах да цъкам линка си мислех, че ще бъде поредната боза, но браво!Впечатлен съм!Даже бих казал, че се доближават до РАМ като качество,изработка.Но така като гледам Драг винаги ще си останат Драг, ако не престанат да изработват така велосипедите си.Имам предвид, да смесват компонентите, като аливио с деоре, това е пълна простотия!Ако не беше това щеше да бъде много по-хубаво!Пример вместо да сложат тоя обтегач деоре можеха да сложат Аливиото ви-брейкове, който са страхотни и имат много по-голяма спирачна сила!Но не знам може би това е до лични предпочитания, може би това което казвам е така, поне за мен драг няма да стигнат нивото на РАМ именно зареди това!
ACID BURN написа:Най-много ме дразни съчетанието от 8 скоростна система с 9 скоростна...!
GECKO написа:От гледна точка поддръжка е голям + особено ако нямаш нужда от всичките скорости.
did написа:...Хората от ДРАГ са направили една отлична комбинация измежду компонентите на Шимано...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 348 госта