Antares написа:аз съм леко резервиран
TOYAGA написа:Mного е хубаво! :agree: Купувайте!
Един бивш президент написа:За бога, братя! НЕ КУПУВАЙТЕ!
bikerider написа:@Antares: Матей 7:6
По темата - Kona отдавна е чекиджийска марка (да ме прощават феновете), това е поредното доказателство.
did написа:Революция след революция, а частите все се чупят.
Silvestroff Gabrovo написа:От TREK за тази година също вадят ново задно окачване в моделите FUEL.Забелязвам много аналогични неща.
Модела е фуел-9.5. ще потърся къде беше и ще се опитам да го пусна.bikerider написа:did написа:Революция след революция, а частите все се чупят.
Е нали ако не се чупят, пазаро че Умре...Silvestroff Gabrovo написа:От TREK за тази година също вадят ново задно окачване в моделите FUEL.Забелязвам много аналогични неща.
Би ли ме насочил точно кой модел да гледам, щото ми стана любопитно? : popcorn:
bikerider написа:Би ли ме насочил точно кой модел да гледам, щото ми стана любопитно?
Harka написа:@Teodor40:
Отново дрънкаш глупости и преекспонираш, за да звучиш по-силно.
Teodor40 написа:Аз ли? Зачети "инженерите" по-горе какво са натворили. Аз ли преекспонирам. Едни и същи хора плюят новите продукти и после те първи си ги купуват. Аре моля ти се...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта