Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Zlatitsa Bike Jamboree

17.10.2020 18.10.2020

Вело Парк Златица, Клуб „Свободно Измерение“ и Байк Венчърс канят всички почитатели на all mountain и endurо каранията на един епичен и забавен уикенд по пътеките над гр. Златица. Събитието цели да популяризира както основните 3 трасета в района, така и още няколко наскоро разработени пътеки. Всеки, който желае, ще може да остави дарение, което ще се събира във фонд за развитие и облагородяване на пътеките в района.

Събитието ще е двудневно, но всеки може да прецени за кой от дните да се включи. Първият ден предвиждаме каране до вр. Свищи плаз и спускане по шеметна пътека със запомнящи се гледки и денивелация от над 1000 м. В зависимост от оставащата светла част на деня, ще караме или по още една нова пътека, или ще се прехвърлим към Средна гора, където ще се позабавляваме по две кратки пътеки, едната от които е с изградени елементи като виражи и скокове. Точно на тази пътека ще проведем и състезателната част от събитието, а именно “chainless” спускане за всички желаещи. Наградите ще са ваучери за тандемен полет с парапланер, извозвания от Вело парк Златица и Bike Ventures и шише домашна ракия. 🙂 Вечерта ще се отдадем на парти с барбекю, музика и прожектиране на байк филмчета от страната и чужбина!

Вторият ден ще започне с каране по друга нова интересна пътека в района, до която ще стигнем с ободряващо и разгряващо бутане на колелата. Остатъка от деня ще прекараме в извозване и каране по трите вече известни трасета над града.

Варианти за нощувка:
Хотел и къща за гости в с. Църквище, намиращ се в близост до финала на трите трасета. Цена: 20лв./човек.
Палатков лагер в базата на Вело парк Златица (местното училище), разполага с душ и тоалетна и с вътрешно помещение. В двора ще бъде и партито в събота вечер.
Други хотели в района.

>>> Варианти и такси за участие: <<<

– Пълен пакет 2 дни: 100 лв.
транспорт от София и обратно, извозвания до пътеките, водачи, нощувка, организационна такса

– Двудневно участие без транспорт от София и нощувка: 50 лв.
с включено извозване, водачи и организационна такса

– Вариант за един ден – Събота: 20 лв. с включено извозване, водачи и организационна такса.
– Вариант за един ден – Неделя: 30 лв. с включено извозване, водачи и организационна такса.

ЗА ЗАПИСВАНЕ моля попълнете онлайн формуляра >
https://forms.gle/4LRCiCDfVT1gtiVx7

– Преди старта на събитието всеки участник ще трябва да попълни декларация за освобождаване от отговорност, като за непълнолетните трябва да бъде попълнена от родител.
– За да се насладите напълно на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета, включващи технични, скалисти и стръмни участъци.
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с планинска застраховка.

За допълнителна информация и въпроси – [email protected], 0898419414, 0887007228

https://www.facebook.com/events/2192861114191179/