Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Панорамен велотур в Средна гора

25.09.2021 26.09.2021

Тази програма на Npmad Team има за цел да ви откъсне от големия град и ежедневието, да ви въвлече в едно истинско приключение с колела, басейни, хубава музика, бира, готини хора и много забавления!

Програмата е отворена и може да се включите както за двата, така и само за един от дните, но е необходимо да ни предупредите за кой от дните ще участвате, за да знаем предварително колко участника очакваме!

Маршрутите, по които ще караме, са с ниска и средна степен на трудност. Основно се движим по черни пътища, пътеки и междуселски шосета. Дистанциите по двата маршрута са средно по 30 км дневно, а денивелацията приблизително + 400/- 700 м, защото основно ще се спускаме.

Продължителността и натоварването ще са съобразени с възможностите и желанията на участниците и ако групата има желание за скъсяване или удължаване на маршрутите, ще може да се осъществи!

И двата дни ще караме по маршрути, започващи от Копривщица и спускащи се в Стрелча, като основно ще се движим по билните пътища, от които се разкриват уникални гледки към Стара планина и околните склонове, долини, градчета и селца. Каранията ще започват ориентировъчно към 9:00 ч. сутрин и ще приключват около 17:30 ч. следобед.

За повече подробности: https://www.facebook.com/events/378583813920843/