Зарежда Събития

« Всички Събития

Ендуро Гарванец 2020

23.10.2020 25.10.2020

По традиция с настъпването на есента е време и за ежегодната доза B04 във Врачански балкан. И тази година Vratsa Trails канят всички любители на техничните и трудни терени да покарат и да се забавляват по пътеките над с. Згориград. Те не спират да поддържат и подобряват трасетата, добавяйки нови елементи и линии, като това няма да са единствените новости през 2020 г.

Програмата предвижда каране по общо 6 етапа (пътеки) с обща дължина 27 км, като два от тях ще бъдат специални етапи и ще могат да се карат по двойки във формат с лек състезателен характер (по-скоро като игра). Какво ще рече всичко това?

Във всеки от двата дни ще има по три етапа, като първият от тях ще е специален. Това означава няколко неща. Първо, качването до него ще е на самоход, за да може участниците да загреят и да се понапънат малко. Второ, ако желаят, участниците могат да се групират по двойки, образувайки отбори. На тези двойки им се засича време за преминаване на етапа, като идеята е по-този начин по-смелия и умел участник да „помага“ на другия да преодолее по-лесно трудните секции, водейки го уверено през тях. Който не желае да се включи в тази закачлива надпревара, може да се спусне индивидуално и без времеизмерване. Качванията към следващите два етапа (които не се явяват специални) за всеки от дните, ще бъде с МПС-та, а карането по тях ще е без времеизмерване и напълно свободно.

Таксата за участие е 60 лв. при предварително плащане и 70 лв. при плащане на място.

Повече информация за събитието: https://bit.ly/2G2pBHg

Страница във Facebook: https://www.facebook.com/events/645654916092707/

Згориград, България + Google Map