Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Elevation 999 Enduro 2020

04.09.2020 07.09.2020

В началото на септември по традиция Пампорово и Смолян ще бъдат домакини на ендуро състезанието Elevation 999.

То е първото и единствено засега двудневно състезание в тази дисциплина, като през 2020 г. ще има една особеност, породена от кризата с коронавируса и отражението ѝ върху спортния календар: всеки от двата състезателни дни ще има статут на отделен кръг за Българските ендуро серии, респективно втори и трети. Въпреки тези обособени класирания, за победители в състезанието Elevation 999 ще бъдат обявени само тези, които карат и в двата дни, т.е. ще се взимат общите времена от събота и неделя. Повече подробности вижте в описанието от организаторите по-долу.

Здравейте, приятели! 🙂

С радост ви съобщаваме, че от 4 до 7 септември по трасетата в Пампорово и горите над Смолян ще се проведе седмото поредно издание на едно от най-интересните и трудни ендуро състезания в България – Elevation 999!

По традицията събитието ще се проведе в два състезателни дни, като новото тази година е, че класирането във всеки един от дните ще носи точки за ранглистата на Българските ендуро серии и ще важи за втори и трети кръг от сериите.

Победителите в състезанието ще бъдат тези, които постигнат най-добро общо време от всички етапи и през двата състезателни дни.

Регистрацията за участие в Elevation999 вече е активна и може да бъда направена тук на www.conceptcreative.org/e999

Подготвяме ви много каране и приятни изненади и ще се радваме да се видим в Пампорово! 🙂

За всякаква допълнителна информация се абонирайте и следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/228878051731765/.

Elevation 999 се провежда с подкрепата на Red Bull България, Doppelherz Bulgaria, Alpecin, Hotel Orlovetz 5* Pamporovo, Omsight и други.

Пампорово, България + Google Map