Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Bike Ventures | Варвара All Mountain

4 юли Цял ден

Каним всички любители на дългите и разнообразни пътеки, както и спиращи дъха панорами, на еднодневен трип над село Варвара! Ще започнем с разгрявка и изкачване на самоход до една от по-късите пътеки, след което ще ползваме буса за извозване до Милеви скали. Оттам ще караме по дългите и разнообразни трасета към гара Цепина, Долене и други.

Пътеките са от средна до висока степен на трудност и са подходящи за колоездачи с опит по трудни терени. Карането ще е с опитен водач, който ще придружава групата.
Ако остане време и желание, може да разпуснем в някой от минералните басейни в района.

Събитието има и благородна кауза – част от таксата ще бъде дарена на местното сдружение Инициатива „Алабак“, което в последните години полага големи усилия и грижи за разработването и поддържането на трасетата в района.

Програма:
7:00 Отпътуване от ст. „Васил Левски“.
9:30 Пристигане в с. Варвара. Разгрявка с въртене до първата пътека за деня. Трансфери до Милеви скали и каране по дългите пътеки към гара Долене, Цепина и други. Почивка за обяд.
19:00 – Отпътуване към София.

Такса за участие: 70 лв.

Включва: каране с водач, шофьор, транспорт София- с. Варвара – София, ползване на специализирано ремарке за велосипедите, извозване до началото на пътеките, дарение.
Не включва: храна, напитки, застраховка.

Минимален брой участници: 6 души

!ВАЖНО!
За записване – https://forms.gle/NpWRqHT2qQ3GLYim7

– За да се насладите на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета със средна до висока степен на трудност включващи стръмни, на места скалисти участъци.
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с планинска застраховка. При желание може да си направите чрез нас срещу допълнително заплащане.
– За повече подробности: [email protected] или 0898419414

Детайли

Дата:
04.07.2020
Стойност:
лв.70
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/663624284367310/

Организатор

Bike Ventures
Телефон:
0898419414
Email:
info@bike-ventures.com
Уебсайт:
https://www.facebook.com/BikeVentures/
село Варвара, Пазарджик, България + Google Map