Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ТД “Боерица“ | МТБ обучение с Любомир Ботушаров на 21 юни

21.06.2020 @ 9:00 17:30

Поради огромния интерес, нa 21.06.2020 ще направим извънредно МТБ обучение за средно напреднали с Любомир Ботушаров!
Цена за членове на ТД “ Боерица“ – 30 лв.
Цена за нечленове на ТД „Боерица – 35 лв.

Записването става след запитване на имейл [email protected], като изписвате 3 имена и телефон.
След потвърждение от наша страна , че има свободни места, трябва да заплатите необходимата такса.

Местата са ограничени, с предимство са първите записани!

Подробности за събитието:

След успешно проведените обучения в края на месец май и заради отличните отзиви за тях и големия интерес, решихме заедно с Любомир Ботушаров от MTB-BG.com да организираме още един курс на 21 юни, стига времето и условията да са подходящи*.
Този курс ще се проведе в м. Манастирски (Бонсови) поляни над кв. Горна баня. Насочен е основно към напредващи, но пътеките са такива, че в обучението могат да се включат също и начинаещи, и напреднали колоездачи.

Ще направим няколко кратки изкачвания и спускания по различни пътеки, по които ще упражняваме различни елементи и техники на каране, но ще наблегнем особено силно на всякакъв тип завои, включително остри серпентини.

Трудността на упражненията ще се увеличава поспененно. След първите три кратки изкачвания и спускания, които ще уплътнят по-голямата част от деня, ако има начинаещи участници, те ще се придвижат към началната точка, а напредващите и напредналите ще направят допълнително спускане (последвано и от изкачване), като тази последна част на обучението ще е фокусирана върху най-острите и технични серпентини.

Ето я и програмата в синтезиран вид:
Неделя, 21 юни*

Среща в 9:00 ч на паркинга в м. Манастирски поляни:
https://goo.gl/maps/dm9uXXAehqAF82pt9

9:30 – 15:30 – Три кратки изкачвания и спускания по различни пътеки със спирания и упражнения на различни елементи и техники. Тази част от обучението е подходяща за всички нива.

15:30 – 17:30 – Допълнително спускане към Княжево по пътека с остри и технични серпентини и изкачване обратно по черен път. Тази част от обучението е подходяща само за нива напредващи и напреднали.

Обяд в заведение не е предвиден, така че ще направим почивка за хапване на избрано от нас място. Носете си някаква суха храна за хапване в планината, защото обучението продължава цял ден.

От защитната екипировка задължителни са каската и ръкавиците, препоръчителни са също така очила, наколенки и налакътници. Необходим е и планински велосипед в изправно състояние.

* Почвите в Люлин планина са по-капризни към дъжд и влага, така че при неблагоприятна прогноза за времето е възможно изтегляне на курса с един ден по-рано или отлагането му за друга дата.

ЗА въпроси:
тел: 089 75 75 884
Имейл: [email protected]

https://www.facebook.com/events/303996283939175/

Детайли

Дата:
21 юни
Час:
9:00 – 17:30
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/303996283939175

Организатор

ТД „Боерица“
Телефон:
0897575884
Email:
td.boeritsa@gmail.com
Уебсайт:
https://www.facebook.com/TDBoerica/