Начало Пътеки По пътеките Ком-Емине 2011: Райко Стефанов - рекордът
Ком-Емине 2011: Райко Стефанов - рекордът
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 17 Февруари 2012 12:51    Печат

Повечето ни читатели сигурно си спомнят, че през 2011 г. Райко Стефанов подобри абсолютния рекорд за преминаване на маршрута Ком-Емине. Сега той едва изчака групата на Борис Борисов да завърши пътеписа си и започна да публикува своя собствен - и точно както рекордьорското му каране, разказът върви бързо, на един дъх.

Публикуван е в същата голяма тема за Ком-Емине във форума, където и повечето от останалите пътеписи, но за улеснение тук отново ще намерите връзки към отделните разкази за всеки ден:

Нулев ден - София - Ком

Първи ден - 25 юли 2011 г. - Ком - Витиня

Втори ден - 26 юли 2011 г. - Витиня - х.Момина поляна

Трети ден - 27 юли 2011 г. - Момина поляна - заслон Ботев

Четвърти ден - 28 юли 2011 г. - Заслон Ботев - х.Чумерна

Пети ден - 29 юли 2011 г. - х.Чумерна - р. Елешница

Шести ден - 30 юли 2011 г. - р. Елешница - нос Емине


Add this to your website

Коментари

avatar cholla
0
 
 
Много кратък пътеписа ми дойде. Още веднъж ура за рекордьора и мерсаж, че сподели с нас.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 18 Февруари 2012 17:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори