Начало Специализирано Съвети Знаете ли, че когато трябва да смените/залепите спукана гума с автомобилен вентил и се чудите къде да сложите капачката му...
Знаете ли, че когато трябва да смените/залепите спукана гума с автомобилен вентил и се чудите къде да сложите капачката му...
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 03 Декември 2013 08:16    Печат

Когато трябва да смените/залепите спукана гума с автомобилен вентил и се чудите къде да сложите капачката му, за да не я изгубите, едно много удобно място е леглото за оста на главината, което в този момент би трябвало да е свободно, тъй като се предполага, че колелото със спуканата гума е свалено, за да бъде ремонтирано. Разбира се, този съвет е валиден само за хората, които обръщат велосипеда си с колелата нагоре при подобни манипулации.

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar boi4ka
0
 
 
Хитро:)
Така шансът да изгубиш капачката е минимален. Все пак като слагаш колелото ще пречи:)))))
avatar iv_bon63
0
 
 
А аз за всеки случай си имам 5-6 капачки :)
avatar джaнджeв
0
 
 
Удобно, стига да не си с проходни оси... :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори