Начало Други Спортни новини Спортни новини #19
Спортни новини #19
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 18 Януари 2010 11:05    Печат

Мати Леиконен в Chain Reaction Cycles / Intense; Rocky Mountain обяви фрийрайд отбора си; Ан-Каролин Шасон се завърна при Sunn; и още за Сам Бленкинсоп, Крис Коварик, Давид Васкес.

Мати Леиконен (Финландия) ще кара през този сезон за отбора Chain Reaction Cycles / Intense. Мати безспорно е един от талантливите състезатели по спускане в последните години, но последните му два сезона бяха белязани от лош късмет, изразяващ се в тежки контузии, които не му позволиха да покаже уменията си. Да се надяваме, че през 2010 г. всичко с него ще е наред!

Rocky Mountain обяви фрийрайд отбора си за 2010 г. За 13-ти сезон в него ще е живата легенда Уейд Симънс, който ще продължава да популяризира марката с пътувания, фотосесии, филми, демонстрации или просто с името си. За трета година в тима е и един от най-талантливите slopestyle карачи - Джоф Гюлевич. В същата дисциплина кара и Дейв Смъток, а новото попълнение в отбора е младата надежда Джарет Муур

Ан-Каролин Шасон се завърна при Sunn. Годините на партньорство с френския производител бяха едни от най-силните в кариерата на най-добрата спускачка до момента и според прес-изявлението новият договор не е просто ангажимент за сезона, а основа на продължително сътрудничество, при което Шасон ще бъде "посланик" на марката в различни прояви по света, както по отношение на планинското колоездене, така и в света на BMX велосипедите, където марката ще присъства отново. Ан-Каро ще продължи да участва и в някои ендуро състезания по спускане като Megavalanche. 

Сам Бленкинсоп счупи китката си при падане по време на тренировките за втория кръг от сериите по спускане в родината си - Нова Зеландия. 

Междувременно Крис Коварик стана шампион на Австралия, след като Сам Хил падна метри преди финала, което го лиши от възможността да спечели титлата.

Давид Васкес обяви края на професионалната си състезателна кариера и подписа договор с MSC Bikes, които бяха негови спонсори от 2003 до 2007 г. В новата си роля испанският състезател ще тества велосипедите на компанията и ще подпомага подобряването на продуктите им. 


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 18 Януари 2010 11:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори