Начало Други Спортни новини Nissan стана основен спонсор на СК
Nissan стана основен спонсор на СК
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 13 Март 2007 14:39    Печат

Известният японски производител на автомобили Nissan, който в последните години предлага на пазара цели няколко модела с повишена проходимост и задвижване 4х4, стана главен спонсор на кръговете от Световната купа, организирани от UCI (Международен колоездачен съюз). Всъщност, за да няма недоразумения, точната "длъжност" на Nissan е title sponsor, което ще рече, че марката е добавена към името на веригата от състезания. Принципно ангажиментът на Nissan е поне до 2009г. Shimano пък остава "представящ спонсор", което се вижда и от логото на състезанията.

През 2007г. ще има общо 11 прояви в рамките на СК. Някои ще включват състезания само в една дисциплина, други ще събират накуп няколко различни формата. Календара на състезанията можете да видите ТУК, но имайте предвид, че единият от кръговете (този в Ейнджъл Файър на 30 юни - 1 юли) отпадна (засега), след като американският курорт оттегли домакинството си.

Както виждате, първото състезание ще бъде съвсем скоро, на 17 март.

Наскоро бе обявен и списъкът на отборите, регистрирани в UCI за участие в СК. Можете да го видите ТУК, а с кликване върху името на всеки отбор ще разберете кои състезатели карат за него и разни други подробности. Припомням, че това не са всички тимове, които ще участват в СК - регистрацията към UCI осигурява посочване на името на отбора в класиранията и други такива "екстри", но не е задължително условия за участие.

Коментари във форума


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 15 Януари 2010 13:45 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори