Начало Други Спортни новини Уоутър Клепе: Благодаря за 2014-а, добре дошла 2015-а!
Уоутър Клепе: Благодаря за 2014-а, добре дошла 2015-а!
Написано от Уоутър Клепе    Четвъртък, 08 Януари 2015 15:39    Печат

2014 г. вече си отиде и дойде 2015-а - да я направим отново един отличен сезон!Първите дни на януари вече летят, така че е крайно време да кажем сбогом на 2014 г. За мен това бе страхотен сезон с много невероятни приключения и някои добри резултати. Нямаше сериозни контузии, така че мога да погледна назад към една хубава и успешна година.

Всичко това нямаше да е възможно без подкрепата, която получавам, затова сега е перефктния момент да изразя благодарността си към моите спонсори за това, че ми помагат да правя каквото правя, а то е да се състезавам и да карам 365 дни в годината из цяла Европа! Така че, голямо БЛАГОДАРЯ на RAM Bikes за това, че запазиха доверието си към мен и ме подсигуряват с най-добрите "оръжия" отново и отново, макар вече да не живея в тяхната родна страна България. Благодаря и на Alpinbikes, които ми осигуриха "нов дом" в Букурещ и нова група приятели и другари за каране; на NoTubes, че ми осигуряват легален "допинг" под формата на най-добрите колела; на Endura за чудесната екипировка; на High5 за осигуряването на правилните храни и добавки, осигуряващи необходимата ми енергия в точния момент; на SIDI Румъния (emmeduesport.ro) за най-добрите обувки в света и на Maxxis за най-бързите гуми!

Добре, с 2014-а приключихме, какво следва през 2015-а?

Може би вече ме познавате достатъчно, за да знаете, че аз не съм точно човек на твърдите планове, но все пак вече съм набелязал някои предварителни линии. Например, като репортер на Freerider.ro, ще участвам с моя приятел Роберт Добаи в 2015 Craft Bike TransAlp powered by Sigma през месец юли. В същата роля ще се включа и в Protective Bike Four Peaks през юни. През месец май мисля да се състезавам в Terra Magica - петдневно многоетапно състезание в Хърватия. През юли отново ще се опитам да участвам в MTB Trilogy в Чехия, през август може би във Vaude Transschwarzwald в Германия, а през септември отново в Хърватия - Transnatura. Това са само част от приключенията, които ме очакват. :)

Разбира се, останалите 40 уикенда също ще бъдат запълнени с много еднодневни състезания и карания.

С радост мога да споделя, че през 2015 г. ще запазя и всичките си партньорства. Така че добре дошли отново на RAM Bikes, Alpinbikes, Notubes, Endura, High5, SIDI, Maxxis + някои нови спонсори като SRAM, които ме подпомагат с отличното задвижване XX1, Rudi Project с чудесни каски и  Suunto с кардио-gps-велокомпютър... Още веднъж благодаря и добре дошли на борда!

Надявам се, че 2015 г. ще е незабравима с нови приключения, нови приятелства, добри резултати и много, много дни по мечтани пътеки. Доколкото първият уикенд вече ми донесе една победа, приемам го като добър знак. :)

Забавлявайте се и ще се виждаме тук-там по пътеките!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 08 Януари 2015 17:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори