Начало Други Спортни новини Добри Добрев от Champions Racing завърши на 6 място в ранг-листата на iXS Rookies Cup
Добри Добрев от Champions Racing завърши на 6 място в ранг-листата на iXS Rookies Cup
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 28 Август 2014 11:08    Печат

На практика това не е новина, защото мястото на българския младеж стана ясно още след състезанието в Серфаус-Фис-Ладис, където той и сестра му Стефания постигнаха много добри резултати. Сега обаче крайното класиране в купата на iXS за подрастващи вече е официално обявено и в него Добри заема 6 място в категорията момчета до 13 г.

http://www.ixsdownhillcup.com/en/Standings/iXS-Downhill-2014/iXS-Rookies-Cup/Kids-U13


Струва си да се отбележи, че тези 97 точки, които стоят срещу името на Добри, са спечелени в само две от общо три състезания, тъй като децата от Champions Racing пропуснаха един от стартовете. Няма да спекулирам какво би било иначе, а ще гледаме напред и ще се надяваме да виждаме младите Добреви на такива и още по-добри позиции във все по-престижни класирания!


Add this to your website

Коментари

avatar telemark08
0
 
 
Добрито Добрев е бъдещето на DH-а в BG. И спри да ядеш дюнериии щото всички разчитаме на теб !Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 28 Август 2014 11:55 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори