Начало Други Спортни новини Спортен клуб Enduro Warriors - представяне
Спортен клуб Enduro Warriors - представяне
Написано от Enduro Warriors    Вторник, 18 Март 2014 20:55    Печат


Един от най-новите клубове по планинско колоездене, за който до момента може би все още не сте чували, се казва Enduro Warriors. Хората, които се интересуват от дисциплината ендуро, веднага ще направят асоциация с първото такова състезание, проведено в България през есента на 2013 г., което носеше същото име. И това не е случайно - зад новия клуб стоят същите хора, които организираха тази надпревара, и когато те казват, че това е "първият български клуб и отбор по планинско колоездене, създаден с цел развитие, подкрепа и популяризиране на дисциплината ендуро", можете да сте сигурни, че е точно така. 

Като начало, ще копирам уводния текст от сайта им и страницата във Facebook:

С настъпването на активния сезон за каране на колела в планината, а и след приемането на клуба за член на Българския колоездачен съюз, решихме, че е време да се представим официално!

Мисията ни е да работим в следните направления:

• Организиране на ендуро съcтезания в България

• Създаване на силен съcтезателен отбор, който да участва в състезания в страната и чужбина

• Популяризиране на дисциплината сред децата и младежите - чрез обучителни лагери и карания

• Проектиране, изграждане и поддръжка на качествени, интересни и забавни трасета и паркове за планинско колоездене

• Предлагане специализиран транспорт за карачи и колелата им до най-добрите места за каране;

• Kонсултации на общини и организации относно организиране на събития, свързани с планинско колоездене

• Организиране на маунтин байк турове и групови посещения на състезания и събития в страната и чужбина

Повече информация за нас и дейността на клуба може да намерите на нашият уебсайт: www.endurowarriors.com

Разбира се, следете и фейсбук страницата ни за всичко интересно, което се случва около клуба и в света на Ендурото.

Пожелаваме на всички успешен, забавен и безавариен сезон, пълен с най-добрите карания в живота ви! Добре сте дошли да се присъедините към клуба и се надяваме да се срещаме по-често по пътеките в планината!

И така, на всички любители на този тип каране, а и на планинското колоездене изобщо, препоръчвам горещо да посетят страницата на клуба и да я разгледат внимателно. Ще повторя и адреса: http://www.endurowarriors.com/. По нея тепърва ще се добавят още неща, но и наличните до момента не са никак малко.Можете да се замислите и за членство в клуба, особено ако ендурото е близо до сърцето ви.

Едно от най-полезните неща, които се забелязват от пръв поглед, са организираните пътувания с цел участие в чуждестранни ендуро състезания. Първите две такива, които вече са обявени, са за състезанието в Ксанти, Гърция, първи кръг от Enduro Mediterraneo, и за втория кръг от словенските ендуро серии SloEnduro, който ще се проведе в Черкно. Подобни инициативи правят карането в чужди надпревари много по-достъпно и се надяваме, че ще има хора, които да се възползват от това и да пренесат след това опита и на местна почва.

Впрочем създателите на клуба, сред които най-известен е Добромир Добрев, правят точно това. Да им пожелаем успех!Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 19 Март 2014 10:38 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори