Начало Други Спортни новини Позиция на Concept Creative относно Българския колоездачен съюз
Позиция на Concept Creative относно Българския колоездачен съюз
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 12 Март 2014 10:37    Печат


Напоследък доста често споменаваме БКС в новините си и по различни поводи - някои по-хубави, някои не съвсем. Сега насочваме вниманието ви към един текст, публикуван от Concept Creative, които, както е известно на повечето ни читатели, са едни от основните организатори на състезания в България, особено на международни състезания. В този смисъл те са имали повече от всеки друг вземане-даване с колоездачната ни федерация и със сигурност имат какво да кажат по неин адрес. А не липсват и поводи, особено покрай наближаващото отчетно-изборно събрание, което е насрочено за 14 март. Ето какво въведение използват самите те за позицията си:

"С наближаването на отчетно-изборното събрание на БКС на 14-ти март, все повече виждаме засилена предизборна кампания на настоящето ръководство, което с всеки изминал ден става все по-нагло и нагло и поради тази причина искаме да изложим пред всички вас нашата гледна точка относно управлението и "работата" на отговорните, а и не само, лица в Българския колоездачен съюз..."

Може и да не звучи много ласкаво, но в текста ще прочетете още по-смущаващи неща, някои от тях са подкрепени и с документи. "Чашата преля" заради едно интервю, което е цитирано с линк в текста и което също е добре да гледате, за да разберете по-добре какво е провокирало Concept Creative да изложат подобна позиция. Ако напишем каквото и да е повече, може да се приеме като някакво пристрастие или вземане на страна в подобен задочен спор, затова е най-добре да прочетете всичко от самия източник: 

http://conceptcreative.org/bg/projects/balgarski-koloezdachen-sayuz-100

Изводите, както се казва, всеки трябва да си извади сам.

А дали нещо ще се промени и в каква посока? Трудно е човек да бъде оптимист в България, но след 14 март може би ще има още новини...


Add this to your website

Коментари

avatar hitar_potar
+1
 
 
Може ли тоя председателя на БКС-то да е толкова нагъл в това интервю, неговата стринка??!!?!?!?
avatar ptd
0
 
 
E как да не може. Той е стара лисица.
avatar insight
0
 
 
Държавата ни се е превърнала в инкубатор на някакви малки, гадни, жалки човечета, жадни за власт, без достойнство и без каквито и да е наченки на морал. Перфектна среда за развитие им предоставяме.

Аз вися по няколко вечери в седмицата на жълтите павета с някаква надежда нещо да се случи... или май вече заради самия мене си - да ми е чиста съвеста, или нещо такова.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 12 Март 2014 12:07 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори