Начало Други Спортни новини Обобщение на един успешен сезон за КК Варна
Обобщение на един успешен сезон за КК Варна
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 21 Октомври 2013 19:27    Печат

Колоездачен клуб Варна без съмнение е един от най-активните и големи отбори по колоездене в България, включващ успешни състезатели както в планинското, така и в шосейното колоездене. Специално в планинското, и през 2013 г. сред членове на тима бяха някои от най-добрите български ХС състезатели - Тодор Ангелов, Анелия Карагьозан, Добрин Лиловски, Венета Пандохова и др. Затова не е учудващо, че списъкът с титли и отличия е дълъг - "Имаме общо 42 първи места, 21 втори и 14 трети, което означава, че състезатели на КК Варна са били 77 пъти на почетната стълбичка през 2013г.!", пише в страницата на клуба.

Ако искате да научите повече подробности, включително таблица с поименно разпределение на резултатите, посетете сайта на КК Варна и по-специално тази страница в него: http://www.ccvarna.com/?p=1588.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Октомври 2013 19:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори