Начало Други Спортни новини True Riders стартира кампания за подпомагане на състезателите по спускане
True Riders стартира кампания за подпомагане на състезателите по спускане
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 18 Юни 2013 22:23    Печат

Днес True Riders разпространи прес-иязвление, в което съобщава за една своя нова програма, целяща да подпомогне състезателите по спускане, осигурявайки им възможност за ползване на специална отстъпка. Ето най-важните акценти в кампанията:

Екипът на True Riders e на пазара за планински велосипеди и в състезанията по спускане вече повече от 15 години (за непознатите правя уточнението, че до преди няколко години тези магазини бяха познати под марката BAS), т.е. не е като да нямат опит. Отборът им по спускане е един от най-големите в страната и включва някои от най-добрите ни състезатели, а още няколко от тях минаха през него в рамките на сезон 2012.

С настоящата кампания обаче True Riders се насочват към редовите любители на спускането, които обичат да участват и в състезания. На всеки е известно колко интензивно е състезателното каране (във всяка дисциплина, не само в спускането) и как само за консумативи състезателите може да похарчат едни сериозни суми, а какво остава, ако нещо по велосипеда им се счупи, което също не е рядкост при лудото каране надолу. Същевременно, не всеки може да е в отбор и да получава подкрепа по този начин. Затова True Riders са решили да предложат постоянна отстъпка на хора, които са активни състезатели по спускане. За целта те просто трябва да се регистрират в програмата, за което е необходимо да посетят някой от двата магазина и да предоставят име и ел. поща.

А какво е активен състезател според условията на кампанията? Това е човек, който е участвал в поне три състезания през изминалите 12 месеца преди изваждане на карта за тази преференция.

"Правим това с една единствена цел – всеки сериозен участник в състезания да има възможност да тренира повече и да поддържа нужното ниво на екипировката си. Ние също сме били състезатели и продължаваме да бъдем, затова много добре разбираме какви разходи се правят покрай различните мероприятия и състезания." - това е цитат от прес-изявлението, който обяснява позицията на екипа.

Ако тази програма ви интересува, можете да видите допълнителни подробности за нея тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/commercial/2309-commercial0162-true-riders-dh-campiagn


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 18 Юни 2013 22:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори