Начало Други Спортни новини Иван Гиргинов ще кара за Гравити
Иван Гиргинов ще кара за Гравити
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 01 Юни 2013 09:32    Печат

Иван Гиргинов през последните години се доказа като един от най-талантливите млади български спускачи. Почти няма състезание, в което той да не се е качил на подиума при младежите, а често това става и с най-добро време. Въпреки това през миналата година Ванката остана без отбор, което всъщност прави представянията му още по-достойни.

Ден след обявяването на отбора по спускане Гравити обаче, пристигна и допълнителната новина за това, че младият състезател от Пловдив също ще бъде част от тима. С това новият клуб добавя още едно име с огромен потенциал за победи и добри класирания.

Ако желаете, можете да прочетете и новината в сайта на самия клуб: http://gravity-bike.com/ivan-girginov-v-graviti/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 01 Юни 2013 11:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори