Начало Други Спортни новини Gravity - нов силен отбор по спускане на българската сцена
Gravity - нов силен отбор по спускане на българската сцена
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 30 Май 2013 21:27    Печат

За хората, които следят по-отблизо българската състезателна сцена, не е тайна, че на първите за сезона състезания хора като Росен Ковачев и Илинда Евтимова се появиха не със спонсорските си фланелки, а с неутрални, лични екипи. Причината е, че в последните месеци те и още няколко силни DH състезатели подготвяха свой собствен спортен клуб, който днес бе официално обявен. Името му, Gravity, сочи недвусмислено каква ще е ориентацията на тима, но дейността на клуба няма да се изчерпва само със състезания - те ще действат и като велоклуб, и като училище (т.е. ще предлагат програми за обучение) и т.н.

Разбира се, при такива имена в клуба, няма как да не сме фокусирани най-вече върху състезателната им дейност, но тук тепърва ще се появяват новини, включително и относно спонсорите на тима, които засега още не са обявени.

За сметка на това обаче членовете на клуба са и за повечето ни читатели сред тях едва ли ще има непознати имена:

Росен Ковачев – управител и неколкократен шампион на България в дисциплината спускане в последните няколко години. 
Трифон Михайлов – PR и създател на концепцията „Многоперки”.
Стоян Иванов – графичен дизайн, Стоян присъства с колелото си на всяко състезание в България.
Илинда Евтимова – неколкократен шампион на България при жените, най-успешната състезателка по спускане в България.
Теодор Тодоров – неколкократен шампион в категорията твърдаци, където в последните години на практика почти никой не успява да се доближи до него.
Николай Стоянов – Шампион при юноши, с добри представяния и потенциал при мъжете.
Владимир Чакърски – “Вовата” – редица добри представяния, но по скоро известен с това, че познава всички и всички познават него. Изключително радушен и винаги в центъра на купона!

Клубът си има официален сайт и страница във Facebook, макар че те тепърва ще бъдат запълвани с информация. Ето връзки към тях:

Официален сайт на Спортен Клуб "ГРАВИТИ"
Facebook страница


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 30 Май 2013 23:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори