Начало Други Спортни новини Ram Bikes - отбор 2013
Ram Bikes - отбор 2013
Написано от Ram Bikes    Вторник, 29 Януари 2013 00:16    Печат

И за този сезон Ram Bikes са подготвили сравнително компактен, но много силен отбор, който ще се бори за първите места в българските (и не само!) състезания. Редно е да отбележим, че става дума за българския им отбор - международният още не е известен. Без да губим повече време, направо копираме съобщението от сайта на Ram Bikes:

"СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПРОГРАМА ЗА НАС Е ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ - ЧРЕЗ НЕЯ НИЕ РАЗВИВАМЕ ПРОДУКТИТЕ СИ И ПОМАГАМЕ НА МАУНТИНБАЙК СЦЕНАТА ДА ДЪРПА НАПРЕД ЧРЕЗ ПЕРСПЕКТИВНИ МЛАДИ КАРАЧИ. ПРЕЗ ГОДИНИТЕ RAM BIKES ОТБОРЪТ Е ПРЕТЪРПЯВАЛ КАКВИ ЛИ НЕ ПРОМЕНИ И МОДИФИКАЦИИ, КАКТО В СЪСТАВА, ТАКА И В УЧАСТИЯТА И РЕЗУЛТАТИТЕ СИ.
ПРЕЗ 2012-ТА ПОСТИГНАХМЕ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШЕН СЕЗОН. ПРИВЛИЧАЙКИ В ОТБОРА XC ТЕРМИНАТОРА УОУТЪР КЛЕПЕ, УСПЯХМЕ ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ ПО XC/МАРАТОН СЪСТЕЗАНИЯТА - УОУТЪР Е НА ПРАКТИКА НЕПОБЕДИМ. МОМЧЕТАТА ОТ DH ОТБОРА УСПЯХА ДА ЗАПИШАТ СОЛИДНО КОЛИЧЕСТВО УЧАСТИЯ НА ВСЕ ПО-БУРНО РАЗВИВАЩАТА СЕ СЪСТЕЗАТЕЛНА СЦЕНА У НАС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МНОГОБРОЙНИ КЛАСИРАНИЯ ПО ПОДИУМИТЕ, ДОКАЗВАЙКИ ОТЛИЧНИТЕ КАЧЕСТВА НА НАШИЯ НОВ DHX2.
ОЩЕ ПРЕДИ КРАЯ НА АКТИВНИЯ СЪСТЕЗАТЕЛЕН СЕЗОН ЗА 2012 НИЕ ВЕЧЕ ИМАХМЕ ИДЕИ ЗА СЪСТАВА НА ОТБОР 2013 И СЕГА СМЕ ОСОБЕНО ГОРДИ ДА ВИ ПРЕДСТАВИМ СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ, КОИТО ЩЕ КАРАТ ЗА RAM ТАЗИ ГОДИНА: 

XC TEAM:

УОУТЪР КЛЕПЕ (ЕДИНСТВЕНИЯТ И НЕПОБЕДИМ!)
ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ДИКТУВА ТЕМПОТО ПО XC СЪСТЕЗАНИЯТА НА БАЛКАНИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ. НАСКОРО ЗАПОЧНА ДА НОСИ ТРОФЕИТЕ СИ В НАШИЯ ОФИС, ЗАЩОТО ВКЪЩИ ВЕЧЕ НЯМАЛ МЯСТО... РОДОМ ОТ БЕЛГИЯ, УОУТЪР ПРЕБИВАВА В БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕННО, НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ ЕДНОЛИЧНО ДА НАЛАГА ТРАЙНИ ПРОМЕНИ В СЪСТЕЗАТЕЛНАТА СЦЕНА У НАС И В РЕГИОНА. ОСВЕН ЗАРАДИ БЕЗБРОЙНИТЕ СИ ПОБЕДИ, УОУТЪР ЗАСЛУЖАВА МЯСТОТО СИ В ОТБОРА НА RAM И С НЕПРИНУДЕНИЯ СИ ЗЕМЕН ХАРАКТЕР И БЕЗЦЕННИЯ ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА НОВИТЕ НИ МОДЕЛИ - ВСЯКА ЕДНА ОТ НАШИТЕ НОВИ 29” XC/ЕНДУРО МАШИНИ Е МИНАЛА ПРЕЗ РЪЦЕТЕ МУ. ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНИЯТ МУ СЕЗОН В БЪЛГАРИЯ, УОУТЪР ИСКА ТАЗИ ГОДИНА ДА СЕ КОНЦЕНТРИРА ПОВЕЧЕ ВЪРХУ ПРИКЛЮЧЕНСКАТА СТРАНА НА НЕЩАТА, ВМЕСТО ВЪРХУ СЪСТЕЗАНИЯТА. Е, RAM Е АКРОНИМ НА REAL ADVENTURE MACHINERY, ТАКА ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО! СЛЕДЕТЕ НИ ЧЕСТО ЗА ВСИЧКИ ЪПДЕЙТИ ОТ ЕПИЧНИЯ ПОСЛЕДЕН СЕЗОН НА УОУТЪР В БЪЛГАРИЯ! 

DH TEAM:

МАРТИН БОЧУКОВ
ЕДВА 16 ГОДИШЕН, ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА МАРТО ДОКАЗА, ЧЕ Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ В СВОЯТА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА. ТОЙ ДЕМОНСТРИРА ПОСТОЯНСТВО В КАРАНЕТО СИ, НЕПРИСЪЩО ЗА ВЪЗРАСТТА МУ, А НА БЪРЗИНА ВЕЧЕ КОНКУРИРА ПЪРВИТЕ ПРИ МЪЖЕТЕ. ТОВА МУ ДОНЕСЕ МНОЖЕСТВО ПОБЕДИ, КАКТО И ТИТЛАТА НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОН ЗА 2012-ТА, И АВТОМАТИЧНО ГО ПРЕВЪРНА В КАНДИДАТ НОМЕР ЕДНО ЗА ОТБОРА НА RAM. В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА ТОЙ ВЕЧЕ НАПРАВИ ДЕБЮТА СИ С НАШИЯ DHX2 И НИЕ НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ НА СЪСТЕЗАНИЯТА ТАЗИ ГОДИНА! 

БОБИ КРУМОВ
КАРАЙКИ В КАТЕГОРИЯ МЪЖЕ, БОБИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПОЗИТИВНИТЕ ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАМЕ. СЕГА ТОЙ Е НА 19, НО ОЩЕ СИ СПОМНЯМЕ КАК ЗАПОЧНА ДА СЕ ПОЯВЯВА ПО СЪСТЕЗАНИЯТА КАТО 15-ГОДИШНО ХЛАПЕ. ОЩЕ ТОГАВА ТОЙ БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НАДЪХАНИТЕ ХОРА, КОИТО СМЕ ВИЖДАЛИ, И С ТОВА ЗАСЛУЖИ МЯСТОТО СИ В ОТБОРА НА RAM. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА СЕЗОНА ТОЙ НЕ КАРА ЗА НАС, БОБИ УСПЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-БЪРЗИТЕ БЪЛГАРСКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ С МНОГО ХЪС И ПОСТОЯНСТВО В КАРАНЕТО И ТРЕНИРОВКИТЕ, И НАПОСЛЕДЪК НЕ СЛИЗА ОТ ПОДИУМА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАДОСТНИ СМЕ ДА ПРИВЕТСТВАМЕ БОБИ ОТНОВО В РЕДИЦИТЕ НА НАШИЯ ОТБОР! 

ИВАН КОЛЕВ
НАЙ-ВЪЗРАСТНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА RAM BIKES DH ОТБОРА, ИВАН Е ЕДИН ОТ НАЙ-БРУТАЛНИТЕ КАРАЧИ В БЪЛГАРИЯ. ТОЙ Е БИЛ НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ ПО СПУСКАНЕ, ИМА В АКТИВА СИ НЕ ЕДНА И ДВЕ ПОБЕДИ ПО СЪСТЕЗАНИЯТА И Е ЕДНО ОТ НАЙ-МЪЖКИТЕ МОМЧЕТА, КОИТО ПОЗНАВАМЕ - В КАРИЕРАТА СИ КАТО КАРАЧ, ИВАН ИМА МНОЖЕСТВО БРУТАЛНИ ПАДАНИЯ И НЯКОЛКО ОЩЕ ПО-БРУТАЛНИ КОНТУЗИИ. СЛЕД ВСЯКА ОТ ТЯХ ОБАЧЕ ТОЙ СЕ ЗАВРЪЩА, ОЩЕ ПО-МОТИВИРАН ОТ ВСЯКОГА. НЕГОВО ДЕЛО Е ПЪРВАТА ПОБЕДА В СЪСТЕЗАНИЕ НА НОВИЯ НИ DHX2. ОСВЕН ДА СЕ ОПИТВА ДА ПЕЧЕЛИ ВСЯКО ЕДНО СЪСТЕЗАНИЕ, НЕГОВАТА РОЛЯ В ОТБОРА ЗА ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ И КАТО МЕНТОР НА ПО-МЛАДИТЕ КАРАЧИ - ТЕ СЪС СИГУРНОСТ МОГАТ ДА НАУЧАТ МНОГО ОТ НЕГОВИЯ БОГАТ ОПИТ. 

САШО ИЛИЕВ
AКО ТРЯБВА ДА ПОСОЧИМ С ПРЪСТ ЕДИН ЧОВЕК, ДАЛ НАЙ-МНОГО ОТ СЕБЕ СИ НА DH СЦЕНАТА В БЪЛГАРИЯ, ПРЪСТЪТ НИ БИ СЕ НАСОЧИЛ КЪМ САШКО. ТОЙ Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА БАЙК-ПАРКОВЕТЕ В БОРОВЕЦ, ПАМПОРОВО И ЧЕПЕЛАРЕ. НЕ ЕДИН ИЛИ ДВА ПЪТИ НИ Е СПОДЕЛЯЛ МЕЧТАТА СИ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДНА ОТ ТОП-ДЕСТИНАЦИИТЕ ЗА КАРАНЕ В ЕВРОПА. КОГАТО НЕ ПРОЕКТИРА ИЛИ КОПАЕ НОВИ ТРАСЕТА, ТОЙ ОБИКНОВЕНО Е ЗАЕТ ДА ГИ КАРА, А КОГАТО НЕ ПРАВИ ТОВА, ОБИКНОВЕНО СЕ ЧУДИ КАК ДА ЗАСНЕМЕ ПО-ИНТЕРЕСНО КЛИПЧЕ СЪС СВОЕТО GOPRO. БИДЕЙКИ ОБЩОИЗВЕСТНО ПАРТИ-ЖИВОТНО, САШО Е НАГЛЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМАТ ТВЪРДЕ НАСЕРИОЗНО И ЧЕ НАШИЯТ СПОРТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕТО."

HTTP://RAM-BIKES.COM


Add this to your website

Коментари

avatar huku
0
 
 
В RAM не са ли чували за малки букви? Тези главните направо вадят очите на хората.
avatar nikant
0
 
 
Да, голяма мъка е да се чете с тези главни букви. Лош стил
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 29 Януари 2013 10:09 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори