Начало Други Спортни новини iXS Downhill Cup със статут на UCI Европейски серии по спускане
iXS Downhill Cup със статут на UCI Европейски серии по спускане
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 25 Октомври 2011 09:12    Печат

Има една верига от състезания в Европа, която през последните години набира все по-голяма популярност. Вероятно мнозина от вас са чували или дори гледали кадри от iXS European Downhill Cup.

Организаторите на тези състезание успешно ги наложиха като едно междинно, континентално ниво – над националните състезания и под серията за Световната купа на UCI. Все повече топ-спускачи обръщат поглед към iXS Downhill Cup – не само, защото там по-лесно могат да постигнат добър резултат, а и защото с него ще осигурят все по-голяма видимост за себе си и своите спонсори.

От 2012 г. този интерес вероятно ще се засили още повече, след като сътрудничеството между iXS и UCI доведе до признаване на iXS Downhill Cup като европейска серия по спускане.

Ето кои ще са датите и домакините на седемте кръга догодина:

#1 28.-29.04.2012 Ривера – Монте Тамаро (Швейцария)

#2 26.-27.05.2012 Леоганг (Австрия)

#3 16.-17.06.2012 Инерлайтен (Великобритания)

#4 04.-05.08.2012 Пила (Италия)

#5 11.-12.08.2012 Шпичаак (Чехия)

#6 08.-09.09.2012 Шател (Франция)

#7 22.-23.09.2012 Тоднау (Германия)

http://www.ixsdownhillcup.com/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 25 Октомври 2011 09:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори