Начало Други Кратки новини Започна конкурса на Pinkbike за Снимка на годината 2013
Започна конкурса на Pinkbike за Снимка на годината 2013
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 05 Ноември 2013 20:36    Печат

Не съм сигурен за коя година подред се провежда конкурса на Pinkbike за Снимка на годината, но съм сигурен, че в него участват някои от най-добрите МТБ фотографии, които изобщо сме виждали, така че няма как да го пропусна и да не ви препоръчам да разгледате избраните от журито на конкурса 32 номинации, които ще се състезават за одобрението на публиката в следващите няколко седмици, а защо не и да се включите в гласуването.

Победителят се излъчва на принципа на директните елиминации - всеки потребител в Pinkbike може да избира първо между 16 двойки, после между 8 и така, докато останат само две снимки.

Можете да видите кандидатурите тук: http://www.pinkbike.com/news/2013-Biking-Photo-of-the-Year.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 05 Ноември 2013 20:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори