Начало Други Кратки новини Гравити обнови пейка на Витоша и почисти поляната около Драгалевски лифт
Гравити обнови пейка на Витоша и почисти поляната около Драгалевски лифт
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 12 Октомври 2013 17:42    Печат

"Като че ли предишни години сме правили повече за трасетата на Витоша. Тогава имаше и няколко състезания, от които остана наследство. С времето нещата се поразпаднаха и дойде време пак да запретнем дружно ръкави. Помислихме малко и решихме, че трасето на Драгалевци така или иначе ще бъде обновено за състезанието този уикенд. Какво липсваше в картинката? Тогава изникна идеята да изненадаме приятно карачите, включително и спускачите, дошли на гости в София за идното състезание, като освежим къта за почивка на финалната зона."

Така започва новината в сайта на спортния клуб, която разказва за това как неговите членове са обновили голямата пейка и са почистили поляната около долната станция на Драгалевски лифт. Повече подробности, както и снимки, можете да видите на този адрес:

http://gravity-bike.com/graviti-obnovi-peykite-na-vitosha/


Add this to your website

Коментари

avatar m1010x
+1
 
 
Браво! Жалко, че чешмата тотално е "пила вода"...
avatar teodor40
+1
 
 
Обмисляме да се сложи кошче, което да не представлява интерес за хулигани и клошари. Ако някой се сети за подгодящо такова, ще се радвам да ни изпревари ;)

Чешмата е тотал щета, да... наистина доста тъпо, но това е положението за сега...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 12 Октомври 2013 18:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори