Начало Други Кратки новини Schwalbe търси име за нов модел гуми
Schwalbe търси име за нов модел гуми
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 20 Февруари 2013 11:38    Печат

Германският производител е разработил нова гума, насочена към дисциплината ендуро, и единственото, което ѝ липсва е име. Затова компанията реши да организира конкурс във Facebook, в който все още можете да се включите както с предложения (до 25 февруари), така и в последващото гласуване за номинираните финалисти. Името на конкурса е Name for Fame, а победителят ще спечели чисто нов велосипед AMS 150 Cube Action Team. Финалистите обаче също ще останат доволни, тъй като ще получат комплект от новите гуми с името, което те самите са предложили (което автоматично прави подобен комплект уникален).

Предложенията можете да отправяте в специалната "тема" на стената на Schwalbe във Facebook: http://www.facebook.com/schwalbetires

Разбира се, очаквайте и подробности за новия модел в МТБ-БГ, когато бъде официално представен.


Add this to your website

Коментари

avatar vas69
0
 
 
Гласуването вече започна.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 20 Февруари 2013 12:31 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори