Начало Други Кратки новини Шампионски рамки на търг от GT
Шампионски рамки на търг от GT
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 17 Януари 2013 15:32    Печат

GT Factory Racing обяви на търг три от рамките, с които Рейчъл Атертън, Джий Атертън и Барк Бомонт се състезаваха на Световното първенство по планинско колоездене през 2012 г. Разбира се, става дума за модела Fury, изработен изцяло от въглеродни нишки. В комплект към всяка рамка върви и спортен екип с автограф от съответния състезател. Търгът е в eBay и изтича след няколко дни, а всички събрани средства ще бъдат дарени за фондацията Wheels 4 Life, основана от Ханс Рей, която осигурява велосипеди за ежедневно придвижване на хората в някои бедни държави.

Ето го и адресът на търга в eBay: bit.ly/AthertonGT


Рейчъл Атертън


Джий Атертън


Марк Бомонт


Add this to your website

Коментари

avatar m1010x
0
 
 
Тъй като вече не могат да бъдат видяни, ето линк към последния търг - за рамката на Марк Бомонт - [url]http://tinyurl.com/aeorlxb[/url]. Достигна цена от '880 - по моему доста по-малко от реалната й стойност.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 17 Януари 2013 17:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори