Начало Други Кратки новини Календар на Cyclepassion за 2013 г.
Календар на Cyclepassion за 2013 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 08 Декември 2012 00:44    Печат

Отново наближава краят на годината, което значи, че е време да се сетим за календара на Cyclepassion, който представя топ-състезателки по колоездене в ролята на топ-модели, които може би биха ви накарали да поглеждате по-често коя дата е.


Думите са излишни, както се казва, но все пак, преди да ви насоча към сайта на календара, откъдето можете и да го закупите срещу 36 евро, нека отбележа още няколко неща за него.

Първо, темата тази година изглежда може да бъде обобщена като „момичетата и компонентите“. Иначе казано, всички модели са снимани (или по-скоро монтирани впоследствие, но това едва ли има значение за обикновения „зрител“)  с уголемени варианти на велосипедни компоненти, което е довело до някои доста сполучливи резултати.

Второ, редно е да споменем и имената на спортистките, които участват в календара за 2013 г.: Анеке Беертен, Барбара Бенко, Ирина Кирхлер, Кристина Фогел, Надин Рийдер, Соня Лууни и Юлия Инерхофер. Спокойно, няма да ви разсейвам с биографични данни за тях – на когото му е интересно, ще намери и сам. :)

Автор на календара е Даниел Гайгер, а това е осмото му издание.

Всички страници на календара можете да видите в сайта, посветен на него: http://www.cyclepassion.com/

А ето и два видеоклипа, отразяващи заснемането на някои от кадрите в календара:


Add this to your website

Коментари

avatar azsa-bachinito
0
 
 
Edin klip mai e izpusnat
avatar xcii
0
 
 
идеята е добра, ама... сори за откровеността, тея от клипа изглеждат по-зле от чалгаджийки в центъра на СинСити .. а то и клипа си е бая зле.. планинското колоездене заслужава повече креативност ;)
avatar i love bikes
0
 
 
А забеляза ли случайно, че това са състезателки, не модели?
avatar xcii
0
 
 
възможно е, но състезателките са за състезания, не значи че стават за вдъхновяващи клипове.. където според мен се търси естетика, а не некви бицепси и банални гримове и бутове..LOL :)
avatar wheeler rider
0
 
 
Ебаси тираджийските чалгарщини... пишете малко по-смислени статии...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 08 Декември 2012 12:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори