Начало Други Кратки новини Pinkbike стартира конкурс за снимка на годината
Pinkbike стартира конкурс за снимка на годината
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 18 Октомври 2011 19:09    Печат

Най-големият сайт за планинско колоездене в света, който е и своеобразно хранилище за снимки, с над 7 милиона фотографии от цял свят, качени в него през годините, както и с някои от най-добрите МТБ фотографи в света като част от редакционния екип или като сътрудници, реши, че освен Снимка на деня и Снимка на месеца, през 2011 г. трябва да постави началото и на конкурс за Снимка на годината.

За финалистите в него е предвиден награден фонд (под формата на предметни награди) на обща стойност 20 000 долара. Основен спонсор на конкурса е Specialized.

Правилата са следните – всеки потребител може да номинира до 5 снимки за конкурса. След това специално жури, включващо някои от най-известните имена в МТБ фотографията ще има много трудната задача да отсее от номинираните творби 32 фотографии, които ще участват във финалния кръг. Той ще се проведе в интересен формат, нещо като директни елиминации – на потребителите ще бъде показвана по една двойка снимки, от които те ще трябва да изберат едната. По този начин от 32 ще останат 18, след това 8, 4, 2 и накрая ще бъде избран победителят, който, наред с няколко други награди за предишните нива, ще спечели и чисто нов велосипед Specialized Demo.

Ето ги и подробностите в Pinkbike: http://www.pinkbike.com/news/Pinkbike-Photo-of-the-Year-Contest-Announced-2011.html

Крайният срок за номинациите е 4 ноември, така че ако искате да номинирате някоя хубава снимка, която сте видяли в галерията на Pinkbike, побързайте!

Междувременно си струва да прегледате и галерията с вече номинирани фотографии, където има някои наистина забележителни кадри... всъщност много такива!

http://www.pinkbike.com/photo/poylist/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 18 Октомври 2011 19:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори