Камерите на Lidl отново ще снимат колоездачите по трасето от Голи връх

Витоша от екстремен ъгъл

И това лято велосипедисти печелят слава онлайн

За трета година Lidl улеснява достъпа до Витоша за планинските колоездачи и любителите на екстремните усещания, като предлага безплатен специализиран транспорт към байк трасетата на планината с проекта Зелена линия Витоша.

След интереса към Зелена линия Витоша през последните години, Lidl отново пусна своите безплатни автобусни маршрути, водещи към ключови места на Витоша. Едно от тях е и хижа „Алеко“, в близост до която от тази седмица е достъпна и Вело Линия – инсталацията на Lidl, предназначена за заснемането на планински колоездачи.

Това е втората година, в която инсталацията ще заснема шеметните им спускания със сензорни камери, разположени по трасето. Този път то е по-достъпно, камерите предлагат повече, а вероятно и самите колоездачи. На склона до Голи Връх те ще могат да запечатат всеки момент от екстремното си спускане, като натиснат бутона в началото на инсталацията. Преди да се спуснат, е нужно да вземат своя билет и да изчакат светофара. Тогава камерите ще се активират, заснемайки всеки екстремен миг по трасето.

Байкърите ще удължат вълнението от спускането си, като открият своето готово видео на https://veloline.bg/ с помощта на билета си от инсталацията. Най-гледаният клип ще спечели на някой от ентусиастите персонална фотосесия в списание 360°. А за тези, които повтарят спусканията най-вече на живо, Lidl има още една награда – най-многото качени видеа ще донесат на някого 5-дневна байк ваканция в хотел Орловец***** с включена лифт карта за Велопарк Пампорово.

Екстремни или не, може да създавате повече спомени от Витоша със Зелена Линия – открийте разписанията на автобусите тук: http://www.lidl.bg/greenline.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>