Начало Други Други статии Започна кампанията ПОздрави с колело!
Започна кампанията ПОздрави с колело!
Написано от Организаторите    Понеделник, 13 Юни 2016 20:31    Печат

ПОздрави с колело! е велосипедна кампания, вдъхновена от желанието на Scott Bulgaria да развиват колоезденето в страната, защото вярват, че продуктите им са ефективно решение за по-добър живот в големите градове и могат да доведат до качествена промяна в обществото, в което живеем.
Това е и причината в следващите няколко седмици заедно да ви предизвикаме да се поздравим.


Накратко, идеята е, когато видите колоездач, независимо познат или не, просто да го поздравите като кимнете или вдигнете ръка.
Защо?
Защото е готино, здравословно, дружелюбно и защото така правим приятелите, които ни е грижа.

ПОздрави с колело! е велосипедно предизвикателство, чрез което имаме възможност да заявим, че сме солидарни и толерантни към всички и всичко по пътя. Такава е и гражданската ни позиция – харесва ни да сме отговорни в обществото и с позитивен принос към средата, в която се намираме.

ПОздрави с колело! е кауза на Scott България, в която се включваме ние от mtb-bg.com, списание 360º и бандата от Green Way. С последните ще се срещнем в парк “Възраждане”, София на 18 юни, за да поставим официалното начало на кампанията, като започнем да се поздравяваме в рамките на градския куест “Обичам София и спорта”.

Още информация има на www.facebook.com/Scott.Bulgaria


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 13 Юни 2016 20:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори