Начало Други Други статии До работа с колело - май 2016 г.
До работа с колело - май 2016 г.
Написано от Велоеволюция    Вторник, 03 Май 2016 09:00    Печат

От 1 май за пореден път започна едномесечната кампания на Велоеволюция за ходене на работа с велосипед. Организирана под формата на виртуална надпревара, тази инициатива цели да насочи колкото се може повече хора към използването на велосипеда като средство за транспорт в града, да даде добър пример на всички, които все още се колебаят, а в известен смисъл да събере и статистическа информация за обичайния пробег на хората, ползващи велосипеди за ходене до работа и обратно.

Ето ги подробностите, както са публикувани в сайта на кампанията:


Май 2016 – месец за ходене на работа* с колело в България!

И тази година ви караме да карате колело до където си имате работа*.

Карайте и споделяйте ежедневно изминатите с велосипед километри.

Съберете приятели или колеги и трупайте велосипедни километри индивидуално и отборно.

В края на месеца за каране на колело до работа – май 2016, навъртяните километри ще отличат най-упоритите велосипедисти, най-велосипедните дружинки и най-наситените с велосипедисти градове и села в България.

Участвайте в “До работа с колело” от 1 до 31 май като се запознаете с Правилата.

Формулата, която стои зад успешната реализация на кампанията, показа интересни резултати при предишните издания. Всяка година се целим в изминаването на все повече велосипедни километри от повече хора в повече населени места в България.

“До работа с колело” е кампанията, която ще отличи и истински отговорния за околната среда бизнес, който насърчава и улеснява служителите си да ползват алтернативен транспорт. Чрез отборната класация се съревновават фирмени отбори, които всеки служител може да регистрира и покани колеги за участие.

* работа – това е всяка цел в ежедневния ни живот, която изисква придвижване на близки или далечни разстояния в градска среда – работно място, училище, университет, но също и магазин, административно учреждение, среща с приятели, разходка, посещение на място за развлечение и др.

Повече информация можете да намерите на адрес: http://bike2work.be/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 03 Май 2016 10:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори