Начало Други Други статии Drag обявяват фотоконкурс по случай 15 години от създаването на марката
Drag обявяват фотоконкурс по случай 15 години от създаването на марката
Написано от Организаторите    Четвъртък, 30 Юли 2015 10:00    Печат

Фотоконкурс 15 години велосипеди DRAG. Живот на две колела

Лятото е в разгара си и освен време за море, това означава и… време за велоприключения!

DRAG Bicycles съвместно с агенция BulFoto организира фотоконкурс под наслов „15 години велосипеди DRAG. Живот на две колела”. Всеки желаещ може да участва със свои авторски снимки в една или и в двете категории – “Моят DRAG” и „Пейзаж от вело маршрут в България”.

Конкурсът е отворен за всички фотографи и фотолюбители, които могат да качват своите снимки в електронен формат до 13.09.2015 на адрес www.dragbicycles.com/photocomp. Наградите, предоставени от DRAG Bicycles, са два страхотни велосипеда – Hardy Comp 2015 (на стойност 990 лв.) и 9R Comp 2015 (на стойност 529 лв.). Победителите в двете категории ще бъдат определени от жури на 18.09.2015, а снимката, събрала най-много гласове на публиката, ще донесе на автора си ваучер на стойност 100 лв. за магазини DragZone.

Условия и форма за участие на  www.dragbicycles.com/photocomp.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 31 Юли 2015 13:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори