Начало Други Други статии Колело за смет, за дете велосипед
Колело за смет, за дете велосипед
Написано от Организаторите    Понеделник, 20 Април 2015 22:01    Печат


1bike, съвместно с Drag Bicycles и сдружение "МОГА Дряново”, започва кампания "Колело за смет, за дете велосипед", която ще продължи от 20 април до 1 юни 2015 г.

Целта на кампанията е от стари велосипеди и части да бъдат сглобени максимално много работещи велосипеди, които след това ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение от град Дряново. Децата са на възраст между 8 и 19 години.

Желаещите да се включат в инициативата могат да дарят свои стари и непотребни велосипеди или велосипедни части.

Как ще действа екипът?

1bike ще сглобяват велосипедите, ще дарят бои за тяхното освежаване  и ще ги транспортират до Дряново. Drag Bicycles ще дарят части, които са жизнено важни за нормалното функциониране на един велосипед. От сдружение “МОГА Дряново” ще подкрепят каузата, като освежат и нарисуват старите велосипеди и ги превърнат в нови. Те ще работят с местните структури на социалните служби и така ще съдействат велосипедите да достигнат до децата възможно най-бързо.

Как да дарите?

Старите велосипеди и части ще се събират на няколко места в София - в магазина на 1bike на ул. "Иван Шишман” 45  в София или в посочените веломагазини DragZone в София:

DragZone "България", ж.к. Гоце Делчев, бл. 7А;

DragZone "Хиподрума", бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, бл. 120;

DragZone "Младост", ж.к. Младост 1, бл. 54 А (близо до метростанция Младост 1).

Също така може да се изпращат с куриер до офис в град Дряново, за 1Байк.бг ООД, Александър Македонски, тел. 0877566446 (таксата е за сметка на изпращача).

Научете повече тук: http://1bike.bg/kolelozadete/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 20 Април 2015 22:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори